VILA de pe RUE Périé Mazamet NR. 12, PARIS. PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!

PPe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de „fiţe”, unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o rarirate pe piaţa imobiliară franceză deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei. O astfel de achiziţie, atât în Franţa, cât şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (90000000 euro!) – in preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut „fata lui tata” banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu (NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rândul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 90000000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tată este bugetar cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar – chiar dacă e consistent – nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din… succesuri, nu?

Sursa: http://www.exploziv-news.ro

Comments
7 Responses to “VILA de pe RUE Périé Mazamet NR. 12, PARIS. PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!”
  1. Romania spune:

    Te joci cu inimina mea? 90 de milioane de Euro? 90 000 000 Sunt 7 zerouri… Am numarat bine. 90 de milioane de Euro?!
    Sa-mi trag palme… Pai daca e asa, nu mai strig Jos Basescu, Jos Guvernul, Jos Boc. Omorati nenorocitii!!!!! Pe ei, pe mama lor… La primul salariu imi cumpar mitraliera si gloante, cat mai multe… Ca sunt destui.

    • yourfreedom1 spune:

      Fiecare cetatean major , am avut mitraliera si cate un cartus, iar 51% din populatia cu drept de vot l-a folosit impotriva copiilor lor, impotriva parintilor , bunicilor, nepotilor, etc. Mitraliera a fost buletinul de vot , iar cartusul stampila. Ceea ce este important a fost ca le-am avut gratuit si le-am folosit impotriva propriei familii, impotriva propriului popor. Iar intr-un final ma bucura faptul ca nu am facut si nu fac parte din acea categorie , care a tras in conationalii lui; ci am tras in dusmanii acestui popor.

  2. joju spune:

    Propaganda anti-Base care circula pe email , precizeaza chiar o suma de achizitie de 0,9 miliarde Euro(!!!). Ori la banii aia se pot cumpara mai mult decat cele 10 „“Top 10 Most Expensive Homes for Sale”
    http://www.zillow.com/blog/top-10-most-expensive-homes-for-sale-on-zillow/2010/09/20/

    DEci autorii ar trebui sa nu mai apara in mass-media pt urmatorii 5 ani.

  3. joju spune:

    some relevant opinions coming from Romanian migration/diaspora :

    Doar palatul Elysée o fi costând 900 mil. euro, 😀 😀 😀

  4. Gigione spune:

    Nu mai credeti in aiurelile astea. In 2010 apare ca de fapt „vila” a fost 900 milioane – ce mai conteaza un zero …?? Vedeti aici http://flashportofoliu.wordpress.com/2010/06/04/noua-sute-de-milioane-de-euro-vila-de-pe-rue-perie-mazamet-nr-12-paris-proprietar-in-acte-elena-basescu/
    Strada Rue Perie Mazamet nu exista in Paris. Exista Rue Perie in Mazamet, o localitate pe langa Toulouse, in sudul Frantei. Cu 900 de muiloane cumperi tot Mazamet-ul.

  5. jaguarul spune:

    Asa este mitralierele erau la noi. Ne meritam soarta si din ziua de Craciun ’89 suntem chiar blestemati. Unde esti Carlane …. o duci cumva mai bine dupa assasinat. D-zeu are el grije si nu bate cu batul. cum sa te placa cineva cand esti un assasin si ti-ai calcat si juramantul militar. Am ajuns la vorbele alui batran cand se pregateau sa-l asasineze de ziua aceea sfanta pt noi toti. Totusi eu, ma pot bucura, sunt chiar f. bucuros ca n-am tras, in nici un fel nici atunci si nici mai apoi….in proprii mei conationali. Dar privind acestea nu pot sa nu remarc cat de mare este dimensiunea jafului pe care-l fac si l-au facut guvernantii nostri de mai bine de 20 de ani impotriva noastra. Si nu striga nimeni GENOCID. Am strigat la ala care ne-a dat case si paine sa mancam si care a facut este adevarat si cu ajutorul nostru, sa avem industrie, agricultura, invatamant, sanatate, case, masini, etc. Acum nu mai avem nimic. Si ce este mai rau, este ca toata lumea sta si priveste si se ” lasa regulata cu sula indoita ” , si nu face nimic, dar absolut nimic. Trebuie doar o scanteie. Siiiiii….. sare toata sandramaua in aer si-i vai de capul lor. Hai strigati manca-v-ar taiaca Genocid acum caci chiar este si este aproape ca-n Africa de Sud cu ceva ani in urma, doar cu mici diferente. Uitati-va niciodata n-au fost atatia copii abandonati si niciodata atati oameni fara adapost pe strada. E saracie crunta in toata tara si in Romania candva granarul Europei se chiar moare de foame. S-au introdus in tara, cu buna stiinta, in 22 de ani alimente care mai de care mai nocive de au reusit sa distruga sanatatea noastra pe inca doua generatii…… sau nu stiti n-ati vazut sutele de farmacii. lHai strigati GENOCID

  6. intergippartner@yahoo.com spune:

    Nu exista aceasta adresa in Paris

Lasă un comentariu